BROKVARTERET KARRÉ C

Karré C byder på
1-, 2-, 3- og 4-værelses
lejligheder
eller townhouses

FAKTA

1-4 værelser

30 – 120 m²

198 lejligheder

20 townhouses

Klar til Indflytning d. 01.05.2023

Moderne køkken fra HTH med DuPont Montelli-bordplade og underlimet vask

Komplet hvidevarepakke fra Siemens

Gulve i egetræ

Gulvvarme på badeværelset

Depotrum enten i boligen eller depotrum i niveau 00

Gode parkeringsforhold i parkeringsanlæg til både cykler og biler.

Det er muligt at leje en parkeringsplads

Husdyr ikke tilladt

BROKVARTERET KARRÉ C

LYSE LEJEBOLIGHEDER OMKRANSET AF STEMNING

I Karré C er der plads til både den lille familie, kæresteparret eller vennerne, der drømmer om at bo tæt på både natur, eget byliv og kort afstand til Aarhus C. Karréen byder på 198 lejligheder og 20 townhouses i alle størrelser lige fra mindre etværelses studios til større fireværelses lejligheder.

Karakter og stemning
Karré C har en klassisk form, men udtrykket er alt andet end klassisk. Arkitekterne har leget med forskydninger, springende højder og tegl i forskellige farver, der giver facaden et indbydende og dynamisk udtryk.

Karréen er overordnet holdt i røde tegl undtagen de nederste etager, hvor gule tegl lyser op og markerer karréens toetagers townhouses. Alle stenene har en rustik overflade, der giver bygningen karakter og stemning fra starten. Designstrategien har været at skabe en ny og attraktiv bydel, der både passer ind i Aarhus´ bymæssige dna og med sit klassiske og moderne arkitektoniske udtryk sikrer områdets identitet i et 100 års perspektiv.

Et spirende kvarter
Karré C er placeret lige midt i Brokvarteret, så du er omkranset af den gode stemning. Nyd at slentre rundt i de grønne sidegader mellem karréerne, slå dig ned og dyrk fællesskabet med de andre beboere på en af de livlige bypladser eller træk dig tilbage til din egen karrés private grønne gårdrum, hvor du kan nyde solen eller tage en snak med naboerne.

BROKVARTERET

EN NY, GRØN OG LEVENDE BYDEL I HJERTET AF AARHUS

KOM INDENFOR

MODERNE, NORDISK UDTRYK MED MASSER AF LYS

Uanset hvilken af de 218 lejeboliger i Karré C, du vælger, får du en lys og imødekommende bolig, der har udnyttet samtlige kvadratmeter til fulde.

Alle lejligheder er designet med lækre køkken-alrum, gulvvarme på badeværelset og store vinduespartier, der får lyset til at strømme ind. De er holdt i få, men gode materialer, der gør hverdagen lidt lettere og meget sjovere.

Glæd dig til hårde hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler fra Simens, et stilrent køkken fra HTH med Dupont montelli bordplade og underlimet vask og flotte, lyse lamelparketgulve i egetræ. Detaljer, som giver et moderne, eksklusivt og nordisk udtryk til boligerne – og som gør det nemt at sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Fra køkken-alrummet træder du direkte ud på din egen terrasse eller altan, hvor du kan nyde solen og udsigten til livet i Brokvarterets mange hyggelige områder. Altanerne er designet med gitter i sort lakeret stål og har dynamiske former, så ikke alle er ens.

KONTAKT OS I DAG

RING I DAG PÅ TLF. 3333 0333

Bygherre:

website made by mediapulse

INTERESSELISTEN
KARRÉ A OG B

SKRIV DIG OP I DAG, SÅ SENDER VI EN MAIL NÅR VI ER KLAR MED UDLEJNINGEN

ELLER KONTAKT OS I DAG
SEND MAIL ELLER RING TIL OS PÅ

3333 0333

BOOK EN FREMVISNING

RING TIL OS I DAG PÅ

TLF. 3333 0333

ELLER

SEND MAIL

BOOK EN FREMVISNING

RING TIL OS I DAG PÅ

TLF. 3333 0333

ELLER

SEND MAIL