I Brokvarteret anlægges
små hyggelige pladser med
bager, café, legeplads,
opholdsmuligheder og
aktiviteter.

FACILITETER OG FÆLLESSKAB

Et nyt samlingspunkt i byen med fred og ro

Brokvarteret er placeret lige inden for Ringgaden, så du har det sprudlende liv i Aarhus C tæt på og samtidig kan trække dig tilbage i mere rolige omgivelser, da Brokvarteret ikke har nogen gennemkørende trafik.

I stedet kan du nyde det summende liv af mennesker på Brokvarterets mange hyggelige, små pladser med bager, café, legeplads, opholdsmuligheder og aktiviteter eller nyde at slentre rundt i de ensrettede sivegader mellem karréerne. Her er tænkt i grønne baner med masser af træer og grønne kanter med vandbede langs fortovene.

Brokvarterets vartegn er den 13 etager høje bebyggelse, Vesterbrohus, der blandt andet huser en børnehave til kvarterets mindste beboere. Som beboer i Brokvarteret har du via medlemskab i bydelens bylivsforening adgang til gæsteboliger, aktivitetslokaler og en stor fællessal med køkken i Karré C.

Fællessalen er indrettet med foldevægge, så du som beboer i hverdagene kan skabe flere rum i rummet og eksempelvis bruge det til både yoga, bingo og læsesal på én gang. I weekenden kan foldevæggene åbnes op, så der er plads til fællesspisning og fest.

Får du overnattende gæster på besøg? Intet problem. Via bylivsforeningen app Min Bydel booker du blot en af gæsteboligerne og slipper for at bakse med luftmadrasser og soveposer.

Brokvarteret er en bydel i byen med aktiviteter og muligheder for alle, der ønsker en aktiv hverdag med alt lige i nærheden.